300 ml slatkog vrhnja
200 grama Lino Lade Gold
prstohvat Vegeta Maestro chilija
2 banane
8 malih tortilja (pšenične)
ulje za prženje
2 kašike šećera
200 grama jagoda
Način pripreme:
Zagrijte slatko vrhnje pa ga sklonite s vatre te dodajte Lino Ladu i prstohvat chilija. Miješajte dok ne dobijete glatki umak.
Banane prerežite popola pa zatim po dužini da dobijete osam komada. Svaku bananu stavite u tortilju, zamotajte i pričvrstite čačkalicom.
Pripremljene banane stavite u zagrijano duboko ulje i popržite s obje strane do rumene boje. Izvadite ih na upijajući papir da uklonite višak masnoće, a zatim uvaljajte u cimet i šećer.
Banane poslužite s jagodama i prelivene umakom od Lino Lade.
Kristal šećer u koji ćete na kraju uvaljati palačinke možete pomiješati s malo Vegeta Maestro mljevenog cimeta.