Ponedjeljak, August 4, 2014
Unsko-sanski kanton 7° C Partly Cloudy
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London
Region, Vijesti
CG: Kamataši daju oglase u novinama
4. August. 2014.

Direktor policije Slavko Stojanović nije uplašio crnogorske kamataše, iako je prije desetak dana javno najavio da će policija, već u septembru, ući u obračun sa njima.

Neki od njih svoj “biznis” i dalje javno reklamiraju u novinama, što je najbolji pokazatelj da zelenaši Stojanovićevu “prijetnju” nisu ozbiljno shvatili.

“Novčane pozajmice, garancija nekretnine, najpovoljnije kamate… Dajem novčane pozajmice, obavezan zalog. Povoljno!… Novčane pozajmice uz zalog pokretna imovina (automobili, motori, zlato), dogovor oko mjesečne kamate. Brzo i efikasno… Dajemo novčane pozajmice, zalog obavezan, sigurnost i diskrecija su zagarantovani, uslovi najbolji. Samo ozbiljne ponude…“, neki su od tekstova oglasa koji se godinama objavljuju u tender oglasima.

Novinaru “Vijesti“ koji se predstavio kao neko kome treba zajam, tražili su kamatu od 10 odsto mjesečno za iznose do 10 hiljada eura. Za sumu veću od toga, kamate su pet do šest odsto.

“Kupoprodajni ugovor sa vlasnikom je osnov, ja moram da obezbijedim svoje pare na neki način. Garancija da ću vratiti zalogu je to što radim godinama i još nije bilo pritužbi na moj profesionalizam, rekao je jedan od podgoričkih kamataša čiji se broj telefona javno oglašava”

ZADNJE VIJESTI IZ Region Vijesti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
[email protected]
[email protected]
[email protected]
© 2017 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision