Objava obavijesti o smrti

OBAVIJESTI O SMRTI I TUŽNA SJEĆANJA

Velkaton je uveo određene novine u svom programu i na web stranici, kako bi našim slušaocima i posjetiocima stranice olakšao pristup i korištenje mogućnosti koje Vam pružamo. Od sada mnogo toga možete sami uraditi bez dolaska u Velkaton ili na neki drugi način.

OBAVIJESTI O SMRTI

Kada vas napusti neko od bližnjih, preplavi vas osjećaj tuge, nijemi ste od bola, potreseni. Osjećate prazninu i čini vam se kao da ste sami na svijetu. Ma kako bolno bilo, o odlasku najmilijih morate obavijestiti rodbinu i prijatelje. Topla i prijateljska riječ pruža utjehu i pomaže u prvim danima nakon odlaska vašeg bližnjeg. Obavijestite rodbinu i prijatelje o vašem gubitku, datumu, vremenu i mjestu posljednjeg ispraćaja.

Sve ima svoje vrijeme – vrijeme rađanja i vrijeme smrti. Pa ipak, gubitak uvijek dolazi prerano. Oprostite se posljednjim pozdravom od onoga ko vam je u životu značio puno.

Koristite mogućnosti koje vam pruža Velkaton, a novina je što i sami možete obajviti obavijest o smrti. Slijedite upustva tako što ćete kliknuti OVDJE.

TUŽNA SJEĆANJA

U tuzi je čovjek sam, no, prisustvo drugih koji mu pružaju utjehu ipak mu mnogo znači. Zahvalite im se na brizi i saosjećanju te pomoći u trenucima najveće boli.Premda vrijeme liječi sve rane, uspomene i dalje žive. Prisjetite se osobe koje više nema na godišnjicu njezine smrti i podijelite svoje uspomene s poznanicima.

Koristite mogućnosti objave TUŽNOG SJEĆANJA  koje vam pruža Velkaton, a detaljno pojašnjenje se nalazi u formularu za dodavanje tužnog sjećanja.

Cijena i način plaćanja:
Objavu u programu radio Velkatona moguće je platiti na blagajni Velkatona, a jedno emitovanje košta 7,00 KM. (Više informacija na broj telefona +387-37-775-168)

Ako niste u prilici da nas posjetite za Vas imamo u ponudi slanje i plaćanje obavijesti o smrti putem naše web stranice.

Cijena usluge putem web stranice iznosi 5 € / jedno emitovanje.

Sve obavijesti o smrti ćemo također objaviti i na našoj web stranici u rubrici “Obavijesti o smrti“, a tužna sjećanja u rubrici “Tužna sjećanja“.

Ukoliko želite objaviti obavijest o smrti ili tužno sjećanje putem naše web stranice KLIKNITE OVDJE.