Nedjelja, Februar 2, 2014
Unsko-sanski kanton 1° C Cloudy
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

Objava obavijesti o smrti

OBAVIJESTI O SMRTI I TUŽNA SJEĆANJA

Velkaton je uveo određene novine u svom programu i na web stranici, kako bi našim slušaocima i posjetiocima stranice olakšao pristup i korištenje mogućnosti koje Vam pružamo. Od sada mnogo toga možete sami uraditi bez dolaska u Velkaton ili na neki drugi način.

OBAVIJESTI O SMRTI

Kada vas napusti neko od bližnjih, preplavi vas osjećaj tuge, nijemi ste od bola, potreseni. Osjećate prazninu i čini vam se kao da ste sami na svijetu. Ma kako bolno bilo, o odlasku najmilijih morate obavijestiti rodbinu i prijatelje. Topla i prijateljska riječ pruža utjehu i pomaže u prvim danima nakon odlaska vašeg bližnjeg. Obavijestite rodbinu i prijatelje o vašem gubitku, datumu, vremenu i mjestu posljednjeg ispraćaja.

Sve ima svoje vrijeme – vrijeme rađanja i vrijeme smrti. Pa ipak, gubitak uvijek dolazi prerano. Oprostite se posljednjim pozdravom od onoga ko vam je u životu značio puno.

Koristite mogućnosti koje vam pruža Velkaton, a novina je što i sami možete objaviti obavijest o smrti.

TUŽNA SJEĆANJA

U tuzi je čovjek sam, no, prisustvo drugih koji mu pružaju utjehu ipak mu mnogo znači. Zahvalite im se na brizi i saosjećanju te pomoći u trenucima najveće boli. Premda vrijeme liječi sve rane, uspomene i dalje žive. Prisjetite se osobe koje više nema na godišnjicu njezine smrti i podijelite svoje uspomene s poznanicima.

Koristite mogućnosti objave tužnog sjećanja  koje vam pruža Velkaton.

Cijena i način plaćanja:
Objavu u programu radio Velkatona i na portalu Velkaton.BA moguće je platiti na blagajni Velkatona, a jedno emitovanje na radiu košta 7,00 KM. (Više informacija na broj telefona +387-37-775-168).

Objava na portalu Velkaton.BA košta 5,00 KM, dok kombinacija objave na radio Velkaton i portalu Velkaton.BA iznosi 10,00 KM.

Ako niste u prilici da nas posjetite za Vas imamo u ponudi slanje i plaćanje obavijesti o smrti putem naše web stranice.


Objavite objavu o smrti ili tužno sjećanje putem formulara ispod:

 


RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
[email protected]
[email protected]
[email protected]
© 2017 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision