Četvrtak, Januar 4, 2018
Unsko-sanski kanton -3° C Clear
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London
USK
Počele pripreme za 46. Internacionalnu turističku Una regatu
4. Januar. 2018.Izvor vijesti: rtvusk.ba

O organizaciji 46. unske regate bilo je riječi je na sastanku u u gradskoj upravi Bihaća, a potom su organizatori, predstavnici NP Una i Agencije STAGE ART, posjetili Bosansku Krupu i s načelnikom Arminom Halitovićem razgovarali o planu aktivnosti, animiranju učesnika, popratnim sadržajima, te podršci Bosanske Krupe.

U želji da se manifestaciji vrati stari sjaj i da postane najznačajniji turistički brend ovoga kraja, pripreme su ovaj put krenule znatno ranije nego prethodnih godina.Una regata će u biti održana od 25. do 28. jula. Kako najavljuju organizatori, programski će biti najbogatija do sada.

 Planirana su dodatni prateći zabavni sadržaji poput nagradne igre za ekipe koje prođu sve etape regate od Martinbroda do Bosanske Krupe.

U toku su i pregovori oko muzičkog programa koji bi svoj vrhunac trebao imati u Bihaću tokom prolaska Una regate, te na cilju u Bosanskoj Krupi. Vrlo je izvjesno da će na završnici natupiti zvijezde bh. muzičke scene, a potvrdu toga i sve ostale detalje organizator će dati do kraja januara na konferenciji za medije.

 

 

ZADNJE VIJESTI IZ USK

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
[email protected]
[email protected]
[email protected]
© 2017 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision