Utorak, August 12, 2014
Unsko-sanski kanton 7° C Partly Cloudy
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London
Region, Vijesti
Vučić: Srbija ne učestvuje u sukobima u Ukrajini
12. August. 2014.

BEOGRAD – Premijer Aleksandar Vučih izjavio je danas da Srbija ne učestvuje u sukobima na teritoriji Ukrajine i ocenio da angažman naših državljana za novac u tim sukobima nanosi štetu državi. “Srbija ne učestvuje u tim sukobima. Srbija vodi odgovornu politiku. Nismo u mogućnosti da zakonski reagujemo, ali sve više vodimo računa o licima koja se vraćaju sa teritoriji Sirije i Iraka i onih koji u Ukrajinini učestvuju u sukobu, pratimo njihovo delovanje u zemlji”, rekao je Vučić novinarima.

On je pozvao sve koji ratuju na terotiriji Ukrajine da se vrate u zemju i brinu o svojim porodicama, jer, kako je istakao, nije njihovo da ratuju u tuđoj zemlji ni za 6.000 dolara, ni za 1.200 dolara, u zavisnosti od toga koliko ih ko plaća.

Vučić je objasnio da je riječ o licima koji su u 90 odsto slučajeva plaćeni, koji rade sa svim najvažnijim obavještajnim službama, istakavši da ne želi da govori o tome kako se oni priključuju proruskim ili drugim snagama. “Ali, nanosi se velika steta Srbiji”, naglasio je i najavio da će, na predlog Rasima Ljajića, biti doneta neka rešenja.

ZADNJE VIJESTI IZ Region Vijesti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
[email protected]
[email protected]
[email protected]
© 2017 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision