Ponedjeljak, 15. April 2019.
Unsko-sanski kanton 1° C Scattered Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

Izvor vijesti: bhrt.ba15. April. 2019. Bosna i Hercegovina
Konferencija SIP-a u Sarajevu

Središnje izborno povjerenstvo BiH (SIP), uz financijsku podršku Misije OSCE-a u BiH i Vijeća Europe, organizira konferenciju pod nazivom “Opći izbori 2018 – Izazovi izbornog procesa u BiH”.

SIP BiH u danaas i sutra organizira u Sarajevu konferenciju pod nazivom “Opći izbori 2018 – izazovi izbornog procesa u BiH”.

Cilj skupa jest analiza opsćih izbora 2018. godine, sumiranje zaključaka i formuliranje preporuka za poboljšanje cjelokupnog izbornog procesa u BiH, šriopćeno je iz SIP-a.

Ovakve konferencije koje imaju i međunarodni karakter, SIP organizira nakon izbora već osmi put, a njeni glavni sudionici su članovi općinskih/gradskih izbornih povjerenstva.

Gosti na konferenciji su predstavnici izbornih povjerenstava Slovenije i Makedonije, predstavnici OESS-a, Vijeća Europe, Izaslanstva EU u BiH, ODIHR-a, USAID-a, IFES-a, veleposlanstvo Turske, Norveške i Velike Britanije.

Na konferenciji će se govoriti o problematici provođenja općih izbora 2018. godine, izvještajima o radu izbornih komisija, promatračkih misija, integritetu biračkog popisa, biračkim odborima, unosu i kontroli izbornih rezultata, navodi se u priopćenju.

Konferencija će biti organizirana uz financijsku podršku Misije OESS-a u BiH i Vijeća Europe, a bit će održana u hotelu “Hils”

ZADNJE VIJESTI IZ Bosna i Hercegovina

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision