Nedjelja, 29. Septembra 2019.
Unsko-sanski kanton -2° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

29. Septembra. 2019. USK
Otvoren novi proizvodni i poslovni prostor kompanije “Miral” – Uručene nagrade dugogodišnjim radnicima

Kompanija “Miral” iz Velike Kladuše svečano je u Poljicima kod Vrnograča otvorila proizvodni i poslovni kompleks na površini većoj od 11 hiljada kvadratnih metara. Novi objekti i tehnološki proces oslikavaju ogroman napredak u ovoj oblasti proizvodnje.

Ovoj svečanosti prisustvovali su brojni gosti i poslovni partneri Mirala iz zemlje i inostranstva. Gostima koji su prisustvovali ovako velikoj svečanosti kakve se rijetko viđaju, obratio se vlasnik kompanije, Boris Horvat.

U kratkom govoru podsjetio je da je uložen ogroman trud i napor kompanije i njenih radnika da bi ovaj svečani dan bio ovakav, što je rezultiralo dolaskom velikog broja partnera i gostiju, među kojima je bio i premijer Unsko – sanskog kantona, koji se također obratio prisutnima.

Posebne nagrade uručene su dugogodišnjim radnicima ove kompanije koja je sa radom počela 1996. godine. U povodu svečanost organizovan je veliki zabavni program a vlasnik kompanije je primio brojne čestitke za uspješan rad. Priznanje i poklon primili su i predstavnici mjesne zajednice Vrnograč.

ZADNJE VIJESTI IZ USK

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision